Pluspunten
Zeer accuraat en een 100% service
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenBevestigings mail als product verzonden is
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenGa zo Door
Pluspunten
Spullen zijn goed aangenomen en korte levertijd
VerbeterpuntenStond een hele verkeerde naam en adres op de doos die ik kwam afhalen waardoor het lastig was om mijn bestelling te vinden.
Pluspunten
Onvoorwaardelijke garantie op geleverde onderdelen. Na melding defect onderdeel lag het vervangende exemplaar een dag later al in de bus. Nog voordat ik het kapotte omderdeel had teruggestuurd.
VerbeterpuntenEen iets betere uitleg over de omruilgarantie. Namelijk dat die niet alleen geldt in geval van ontevredenheid met het geleverde product, maar ook als dit product defect is. Nu heb ik er voor de zekerheid over gebeld. Toen werd ik overigens onmiddellijk en keurig geholpen.
Pluspunten
Echt geweldig, zondagavond besteld, maandag bezorgd! Ik was stomverbaasd. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle levering,goede site
Pluspunten
Na 2 dag bestelling gelverd
Pluspunten
goede service en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze hebben alles. Dus even zoeken en daar is het dan. Prachtig mooi.
VerbeterpuntenOok tegen bijvoorbeeld meer kosten leveren in het weekend of op zondag. Soort 12 uur spoedlevering.
Pluspunten
super, super, supersnelle levering. Zondag besteld, maandag in huis!!!
Pluspunten
Juiste product, snel kunnen vinden en ook zeer snel geleverd.
Pluspunten
Klantenservice heeft echt hun best gedaan en daarmee was de communicatie prima.
Verbeterpuntenverkeerde sticker op product maakte dat ik een afwasfilter ipv een wazemkapfilter gestuurd kreeg. Uiteindelijk heeft het een maand geduurd voordat ik mijn bestelling thuis kreeg.
Pluspunten
Super snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGEEN!!!
Pluspunten
Geweldig en supergemakkelijk om op de site te bestellen!
VerbeterpuntenKan ik eigenlijk niet bedenken.
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, zeer snel geleverd.
Pluspunten
Conform de site de koolborstels de volgende dag geleverd, keurig verpakt. Een prima eerste ervaring met dit bedrijf.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.