Pluspunten
snelle levering duidelijke afspraken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site met betrouwbare informatie
Pluspunten
Europart heeft echt een top service geleverd. Ik zocht een onderdeel voor ons koffieapparaat, maar deze stond niet op de website. Na een mailtje gestuurd te hebben, met een foto van het betreffende onderdeel stuurde ze een link door waarop ik het onderdeel kon bestellen. De levering zou 4 weken duren, maar na een halve week had ik het toch al thuis liggen. Bedankt!
Pluspunten
Heel snelle levering. De andere dag het artikel in huis.
Pluspunten
Mogelijkheid om bij een oud model wasmachine (ongeveer 19 jaar oud) toch nog de mogelijkheid om onderdelen te bestellen. Door middel van een tekening kon het exacte model en type achterhaald worden.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Sneller dan beloofd en na goede uitleg en bevestiging het produkt geleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering
Verbeterpuntenartikel omschrijving was niet correct, tekening onduidelijk
Pluspunten
Op vrijdag besteld en zaterdag al geleverd. Goede omschrijving van de wasmachinepomp en zeer goede foto's. De volgende dag draaide de machine alweer.
Pluspunten
Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Top dus!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.