Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe prijs, groot assortiment aan onderdelen
Pluspunten
Duidelijke site, goede selectie per stofzuiger mogelijk. Bij de producten staat duidelijk vermeld of het originele onderdelen van de fabrikant zijn of "na maak" onderdelen. Levering was zoals beloofd.
Pluspunten
Snelle reacties Artikelen snel besteld Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede artikel omschrijving
Pluspunten
Goede communicatie en kennis en vakmanschap
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntencommunicatie, betrouwbaarheid en kennis & vakmanschap weet ik niet, maar ik kon nvt niet aanklikken
Pluspunten
Ik had een verkeerde stofzuiger-pistoolgreep ontvangen. Volgens het invullen van het typenummer van mijn stofzuiger zou het moeten passen. Dit is een bekend probleem bij jullie, liet ik me vertellen.. Ik had de volgende dag een nieuwe, goed passende, pistoolgreep ontvangen. TOP SERVICE!!!! Bedankt
Pluspunten
Snelle levering en ruim aanbod met type nummers.
VerbeterpuntenGa zoo door.
Pluspunten
Snelle levering retour procedure snel/duidelijk en goed
Pluspunten
Juiste informatie op site over product en snelle levering.
Pluspunten
Goed advies en levering
VerbeterpuntenNvt
geen idee behalve dat ik voor een dunne platte rubber ring gewicht 2 gram die gemakkelijk in een gewone envelop had gepast met 1 postzegel erop 5,95 verzendkosten had moeten betalen dus heb ik het maar in de winkel opgehaald benzine is goedkoper
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
mailen wanneer het de verwachte lever datum duurde nu 1.5 week
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke uitleg over het product. De v snaar voor de wasmachine was bij Europart op voorraad in tegenstelling tot andere leveranciers. Na communicatie met het bedrijf over de snaar, hij paste in eerste instantie niet, werd er een duidelijke uitleg gegeven hoe je hem passend kon maken. Top. Werkte perfect.
VerbeterpuntenOp de site een uitleg geven bij dit type snaar, TEM snaar, dat je hem eerst even in heet water moeten leggen en daarna moet uitrekken.
Pluspunten
De snelheid waarmee de produkten geleverd worden.
VerbeterpuntenHad een zuigbuis voor mijn stofzuiger besteld, op de site kun je dan nakijken of dat het bij jouw type stofzuiger past. Dat was positief alleen toen het geleverd werd bleek dat niet het geval. Dus moet het weer retour met de daarbij behorende verzendkosten. Beetje jammer! Heb nu een andere besteld die wel past.
Pluspunten
oke
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima zoekmogelijkheden op website, waardoor het gezochte onderdeel snel gevonden was.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.