Pluspunten
Ik ben eerst in de winkel in Amsterdam geweest. Daar bleek het onderdeel bij de originele leverancier Etna niet meer leverbaar, maar een medewerker heeft spontaan een gelijkwaardig onderdeel van een andere leverancier Whirlpool opgezocht.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering (binnen 24 uur) en duidelijke en goed te benaderen website!
Pluspunten
Vervanging van onderdelen wasmachine, manchet, is makkelijk op te zoeken
VerbeterpuntenDoe het zelf installatie videos
Pluspunten
Geweldig het spuit pistool is helemaal super van jullie
Pluspunten
Europart heeft altijd alles, en heeft als afhaaldadres voor mij een lokatie dichtbij.
VerbeterpuntenDuidelijker zijn in de periode van afleveren. (Ruim) Voor 22.00 uur besteld is volgens mij NIET de volgende dag al op het afhaaladres. Er staat dan ook dat in de meeste gevallen het item binnen 48 uur wordt geleverd. Het is het één of het andere, niet de klant op het verkeerde been zetten.
Pluspunten
Altijd een snelle levering en heel ruim assortiment
VerbeterpuntenZoekmogelijkheid op site wat verbeteren zodat bijvoorbeeld een knop voor vonkontsteking wel direct gevonden kan worden
Pluspunten
Precies het juiste artikel, snel gevonden, snel geleverd
Pluspunten
Gewoon dat onderdeel waar je naar op zoek bent. Snel gevonden.
Pluspunten
Snel en op voorraad
Pluspunten
Zeer snelle levering en perfect.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Goede zoekfunctie op jullie website. Ik kwam meteen bij het goede product uit. Dat was al vanuit google. Compliment.
Pluspunten
Bijna alle producten die je zoekt in je huis tuin en keuken omgeving.
VerbeterpuntenOndanks dat de levering door TNT wordt gedaan was het product pas na 4 dagen in huis. Dit vind ik erg lang voor iets wat ik ruim voor 22:00 heb besteld en dan continue wordt uitgesteld. Niet aan jullie te weiden, maar toch jammer.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.