Pluspunten
Altijd alle beschikbaar.
VerbeterpuntenNiet altijd alles op voorraad,duurt lang voor aanvuling.
Pluspunten
Alles is positief
Pluspunten
Supersnelle levering
Verbeterpuntengeen verbeterpunten nodig, de snelle service en levering is perfect
Pluspunten
Juiste product, snel geleverd. Overzichtelijke site. Ook het afgiftepunt waar ik het heb opgehaald was prima. Ik heb deze winkel nog gebeld met de vraag of het product er al was, keurige meneer aan de telefoon.
Pluspunten
Perfecte service en reactie op mail
VerbeterpuntenProduct informatie niet altijd correct. In mijn geval bestelde in koolborstels, bij het product staat niet geschrikt voor 1600 toeren machines, maar bij navraag via mail bleek dit toch het juiste product voor mijn 1600 toeren machine. Dat is wat verwarrend.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering.Alles klopt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website, levering volgens afspraak.
Plaatje kwam zonder bevestigings stukjes. Dat werd ook niet beloofd op internet maar dat zou wel handig zijn, want die moet je nu apart aanschaffen.
Pluspunten
Prima site en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon snel en correct !
Pluspunten
Na contact dat het pakketje niet geleverd was kwam er een snelle reactie.
VerbeterpuntenNavragen of iets binnen de aflevertijd geleverd is
Pluspunten
Veel artikelen , snele levering
Pluspunten
Het onderdeel dat ik nodig had staat goed afgebeeld op de site en verder is alles verlopen zoals op de site vermeld staat.
Pluspunten
VerbeterpuntenWäar blijft mijn bestelling er stond 2 dagen levertijd en geen week
Pluspunten
uitstekende service omdat bij onduidelijkheid eerst details worden gevraagd, zodat het juiste onderdeel verstuurd wordt
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenGewoon op deze manier doorgaan
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.