Geen tips
Omschrijving produkt incompleet
Pluspunten
klik klak en klaar goed geregeld
Pluspunten
makkelijk en snel
Pluspunten
correcte en snelle support en afhandeling
Verbeterpunten--
Pluspunten
goed met mij meegedacht.
Pluspunten
Met de uitleg van de verkoper kon ik zelf het manchet van de wasmachine vervangen, fantastische service!
Pluspunten
Verbeterpuntenbeter luisteren naar de klant, en niet afschepen met "het zou kunnen dat de afbeelding afwijkt van het bestelde onderdeel" 2 x het onderdeel besteld, 1 ste keer leek het onderdeel op het onderdeel dat ik nodig had, maar was te groot. 2 de x naar aanwijzing medewerker een onderdeel besteld maar die week toch af van de mij zoals ik al verwachte en aan had gegeven aan de medewerker. toen heb ik zelf maar het onderdeel aangepast zodat ik toch nog koffie had met Pasen. Ook zou het fijn zijn als het retour adres duidelijker op de website staat. met vriendelijke groet.,
Pluspunten
Uitermate tevreden.
Pluspunten
Eerlijk snel en betrouwbaar
Pluspunten
Snelheid in de communicatie
Pluspunten
Prettige communicatie, duidelijk en niet glad.
VerbeterpuntenLevertijd verkorten
Pluspunten
Goede support, onderdeel direct goed ondanks niet op website. Ook snelheid levering sneller dan aangegeven.
Verbeterpunten-
Mailtje als het er is
Pluspunten
Goede toernooiorganisatie Girl's Cup Maastricht
VerbeterpuntenBij toernooien betere controle op alcoholgebruik onder 18.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.