Pluspunten
Groot assortiment reserve-onderdelen voor mijn oude apparatuur
Pluspunten
Marktconforme prijzen en een groot assortiment
VerbeterpuntenDe levertijd kan volgens mij nog wel wat sneller. Nu duurt het na betaling nog minstens een dag voor het bestelde artikel verzonden wordt naar de betreffende winkel (waar ik het dan afhaal).
Pluspunten
Marktconforme prijzen en een groot assortiment
Vermelden dat een kloon gestuurd wordt.
Pluspunten
De snelle hulp bij het kiezen van het juiste onderdeel gekoppeld aan het makkelijke bestellen daarna.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Bezit veel variatie aan onderdelen.OK.
Pluspunten
Super snelle levering!!
Pluspunten
Ophalen bij de winkel in je eigen dorp
VerbeterpuntenPrijs voor 2 scharnieren is aan de zeer hoge kant. Prijs kwaliteit vraag ontbreekt in de vragenlijst
Pluspunten
snel en goedkoop
Pluspunten
Très bon service, la seule chose est que ce n'est pas en français et je dois deviner certaines choses, sinon avec le type ; modèle j'ai trouvé sans problème.
Pluspunten
duidelijke website met goede informatie + snelheid leveren
Pluspunten
- Product is goed op webside te vinden - Product-informatie is duidelijk - Snelle levering - Aangekondigd tijdstip van levering is accuraat
Pluspunten
Super klantvriendelijk.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.