Pluspunten
Ik had een o-ring nodig voor een hogedrukreiniger die al wat ouder is. Er bleken legio verschillende modellen en afmetingen te zijn. Op deze site kon ik het type en serienummer van het apparaat invullen en wist ik precies welk ringetje ik nodig had. TOP!!
VerbeterpuntenGa vooral zo door...
Pluspunten
Snel en gemakkelijk betalen en ook zeer snel bezorgd. Prima artikelen van uitstekende kwaliteit. Besterld en de volgende dag in huis.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Goed bedrijf wat zeker zijn afspraken nakomt.
Pluspunten
uitstekend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben goed en snel geadviseerd en bestelling was correct
Pluspunten
Maakt waar wat ze zeggen Voor 22uur besteld en de andere dag in huis als het op voorraad is natuurlijk.
Pluspunten
snel levertijd
Verbeterpuntenmeer soort nieuwe onderdelen verkopen .
Pluspunten
- Veel onderdelen voor veel producten - Vaak goedkope alternatieven - Snelle levering - Bij onzekerheid over onderdeel, binnen een dag reactie op vraag per e-mail. - Ook telefonisch helder (en eerlijk) uitleg over montage.
VerbeterpuntenLevering van een klein onderdeel (brievenbus grootte) kan relatief duur uitpakken.
Pluspunten
De zeer snelle levering, daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
VerbeterpuntenGa zo door!
Voor 22.00 uur besteld geeft geen garantie voor levering de volgende dag dus maak er dan ook geen reclame mee!
Pluspunten
assortiment specifieke artikelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte service!
Pluspunten
duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering. keuze zelf afhalen of laten bezorgen erg fijn.
VerbeterpuntenNooit e-mail binnengekomen dat goederen bij de winkel gereed lagen om af te halen, zelf gebeld naar de winkel en gehoord dat ik goederen kon ophalen
Pluspunten
Dankzij de duidelijke foto's van de onderdelen waren er geen verrassingen.
Pluspunten
supersnelle afhandeling en levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het is er snel
Verbeterpuntenmoesten 15 minuten wachten voor de winkel van wege zieken bleek later was de winkel nog niet open was jammer had daarna afspraak en was speciaal daarheen gekomen woon zelf 25 km verder
Pluspunten
Duidelijke website. Nette prijzen. Supersnelle levering.
VerbeterpuntenAls iets goed is moet je het niet verbeteren.
Pluspunten
Laat via mail de mensen weten wat er fout is gelopen!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.