Pluspunten
gratis levering in de winkel
Pluspunten
Al eerder onderdelen bij Europart besteld en loopt prima. vandaag bestellen is morgen leveren. Veel op voorraad ook voor andere merken en apparatuur.
VerbeterpuntenGeen. Ik vind dit zo prima lopen, zeker gezien het onderdelenkarakter van mijn bestellingen is dit ok.
Pluspunten
-ruim assortiment - snelle levering met track and trace
De levertijd was iets langer dan aangegeven op de website. Mogelijk doordat ik het product niet thuis heb laten afleveren maar een winkel in de buurt.
Pluspunten
Snel besteld en meteen de volgende dag netjes ingepakt in huis. Keurig en snel.
Pluspunten
Grote voorraad van veel verschillende onderdelen
VerbeterpuntenVerbeter de zoekfunctie door op iedere pagina dit te laten zien. Vanaf winkelmandje knop naar de pagina waarop men bezig was te zoeken of ook weer zoekfunctie knop laten zien. Zoeken duurde erg lang vanwege onduidelijkheid van wat ik precies te zien kreeg. Lagere prijzen hanteren. Geboden producten zijn veel te duur. Schat zeker factor 5 te duur.
Pluspunten
Niets dan lof. Zeer duidelijke website. Zeer goede administratieve afhandeling. Correcte levering (tijd en verpakking).
VerbeterpuntenZoekfunctie is niet altijd correct.
Pluspunten
snel en makkelijk het gewenste product gevonden en ook rap op kunnen halen
Verbeterpuntener stond geen beschrijving bij het product, ik kon alleen afgaan op de plaatjes
Pluspunten
Makkelijk in de omgang
VerbeterpuntenOverzichtelijkere email berichten.
Pluspunten
Supersnelle levering, de volgende dag kon ik mijn bestelling al ophalen in de winkel!
Pluspunten
Een zeer snelle levering . en makkelijk onderdelen te vinden die je nodig hebt.
Pluspunten
betrouwbaar
Pluspunten
Vragen werden goed afgehandeld via mail
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenNiet voor alle producten een foto
Pluspunten
Goede site, snelle levering, niet duur.
Pluspunten
Zeer snelle levering,juiste onderdelen.Top.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.