Pluspunten
Onderdeel om 18.00 besteld, en de volgende morgen om 10.00 al in huis. Prima
Pluspunten
Op basis van de vele en gedetailleerde foto's toch de juiste wieltjes kunnen vinden. Ons serienummer stond niet in de lijst
Pluspunten
Al meerdere malen onderdelen voor vaatwasser oven besteld. Tot nu toe altijd gelijk het goede onderdeel gevonden.
Leveren van de producten, de volgende dag in huis, is niet helemaal waar als je dit via je masterkaart doet. moet eerst worden gecontroleerd, prima maar zegt er dan in dat dat 3 werkdagen langer duurt.
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie Ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Levering zeer snel, < 24 uur. En juiste onderdelen.
Pluspunten
Zeer goed artikel te vinden op webside
Pluspunten
diversiteit van producten/onderdelen dat verkrijgbaar is.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe rubbervoetjes bleken te klein voor de pannendrager. Na een klacht krijg ik te horen dat ze erin moeten worden gelijmd. Geef deze informatie vooraf! Mijn opmerking over onnodig hoge verzendkosten vanwege het lage gewicht en de minuscule omvang (als pakketdienst verzonden ipv per brief) wordt ten onrechte afgedaan als dat dit zowel verzend- als afhandelingskosten betreft. Bij bestelling wordt alleen gesproken over verzendkosten. Niet slim voor een klachtafdeling.
Pluspunten
goede, snelle en correcte levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vlotte levering van besteld artikel.
Pluspunten
Snelle communicatie en duidelijk via email. Deskundig advies en waar ik verder in het apparaat moet zoeken. Snelle levering en bevestiging van verzending. Prijs kwaliteit uitstekend.
Pluspunten
Zéér snelle levering! Op vrijdagmiddag besteld en op zaterdag voor 12:00 uur al in huis! Het ging hier om een orgineel onderdeel voor een Bosch vaatwasser.
VerbeterpuntenHier valt helaas niets aan te verbeteren...
Pluspunten
Duidelijk, snel en denk goede prijs
Pluspunten
Kon aanvankelijk betreffende artikel (wieltjes onderkorf Zanussi vaatwasser) niet vinden op de site. Via formulier op de site zeer snel een reactie ontvangen, besteld en volgende dag in huis. Chapeau.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.