Pluspunten
Netjes afgeleverd. Positief is dat je het bij een winkel in de buurt kan laten afleveren en daarmee geen verzendkosten hebt.
Pluspunten
Goede service,
Pluspunten
zeer corect zelf de garantie is zeer corect dank u
Pluspunten
Veel produkten/onderdelen verkrijgbaar tegen goede prijzen. Helaas zijn zij ook afhankelijk van toeleveranciers n was 1 produkt heel moeilijk leverbaar. Echter dit hebben ze direkt aangegeven en aan ons de keuze of we toch wilde bestellen maar dan langer wachten.
VerbeterpuntenBij lang wachten op produkt ook tussendoor even contact leggen over mogelijke status.
Pluspunten
Snelle levering en ophalen in winkel naar keuze
VerbeterpuntenMisschien iets meer ophaalpunten
Pluspunten
kan niets anders zeggen dan lof !! Goed advies, snelle feedback op vraag, zelf afhalen op eigen gewenst tijdstip, betaalbaar. Kortom hulde.
Verbeterpuntengezien deze ervaring geen.
Pluspunten
Ze gingen meteen op zoek naar waar ik om vroeg. binnen een week had ik antwoord, super
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer snale geleverd.
VerbeterpuntenPrijsstelling voor een paar knopjes van een magnetron is belachelijik.
Pluspunten
Op maandagavond laat besteld, volgende dag bezorgd
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn behoorlijk hoog
Pluspunten
Een kapotte droger met veel kleding ed van twee kleine Kids is drama! dankzij jullie duidelijke site en super snelle levering was het zo weer gemaakt!
Pluspunten
Prima website, concrete indeling, makkelijk zoeken.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke website. Aan de hand van de foto's en de bijbehorende tekst kun je snel zien welk artikel je moet hebben. Besteld in het weekend? Pas dinsdag geleverd. Maar dat moet voor de meesten geen probleem zijn.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenZo door blijven gaan.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.