Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenControleer de lijste met compatabel produkten De tefal aandrijfriem past heel goed op de afk broodbakmachine
Pluspunten
Keurige service. Ontbreken van een onderdeel van de levering werd snel opgelost
VerbeterpuntenEr ontbrak een onderdeel. Artikel was duidelijk eerder uit verpakking geweest. Was mogelijk te voorkomen geweest als artikel bij retour beter was gecontroleerd.
Producten beter op serie en type kunnen zoeken
Pluspunten
Veel onderdelen op site
VerbeterpuntenMinder geld vragen voor verzendkosten
Pluspunten
Zeer snelle levering....erg terveden!
Pluspunten
Snel je pullen in huis,en je krijgt mail als het onderweg is,
Pluspunten
Prettige beoordeling door online te bestellen en keurig afgewerkt.
Pluspunten
ZEER snelle afwerking en levering. Op zaterdag besteld en al op maandag geleverd, dus hoe snel wil je het hebben? Een zeer goede bedrijf en zeker goed concurrerend Ik heb mijn website gevonden
Pluspunten
snel,betrouwbaar, goed geprijsd!
Pluspunten
netjes verpakt en snel gestuurd,
Pluspunten
Snelle bereikbaarheid telefonisch en correcte afhandeling van klacht nadien.
VerbeterpuntenHelaas iets verkeerd gegaan met aflevering, daardoor ruim 6 dagen vertraging in aflevering. Hierdoor 1 x maal tevergeefs naar filiaal Oisterwijk gereden.
Pluspunten
Alles perfect in orde. Website zeer klantvriendelijk, zeer snelle service.
Pluspunten
Op zondagavond besteld en maandag al geleverd. Kon op de site gelijk zien wat ik nodig had. Top
Pluspunten
Snel bezorgd en heel goed verpakt!
Pluspunten
Snelle levering en goede website
Pluspunten
Super snelle levering. Zondag besteld maandag in huis super.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.