Pluspunten
Zeer goede aanwijzingen op de website waardoor we de juiste scharnieren voor de inbouwkoelkast konden bestellen. Geloof me dan heb je het goed omschreven op je website! En levering de volgende morgen! Super!
Pluspunten
Snen en correct
VerbeterpuntenBeetje aan de prijs voor 8 plastic wiletjes van een vaatwasserkorf...
Pluspunten
snel antwoord op mijn zoek opdracht bedankt
Pluspunten
Goede website snel onderdelen vinden
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Rond 10 uur besteld volgende dag om 9 uur in de winkel opgehaald, precies zoals beloofd.
VerbeterpuntenKon kiezen uit 2 alternatieven voor hetzelfde typenummer, kon geen verschil zien.
Pluspunten
Goede informatie op website
Pluspunten
Waren alle bedrijven maar zo. Vriendelijk, snel, deskundig.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
VerbeterpuntenDe prijzen zijn aan de hoge kant
Pluspunten
Rápido
VerbeterpuntenDeberían de porner un traductor en la página y deberían de poner los gastos de envíos un poco más baratos en acorde a la compra realizada,pero en general muy bien
Pluspunten
Pluspunten
snlee levering en een mooi uitgebreid assortiment voor een goede prijs
Pluspunten
Op de heldere site vond ik snel wat ik nodig had en het product was nog voordelig ook. Verder ging de levering heel snel.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.