Pluspunten
goede site alles te krijgen
Pluspunten
snel met leveren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product snel geleverd, geen problemen.
Pluspunten
prachtig bestelprogamma ik kon het juiste onderdeel niet vinden en de volgende dag kwamen jullie met de goede sugestie
Pluspunten
Met 1 dag was het binnen
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle reactie op email. Deskundig advies. Goede communicatie over beschikbaarheid, levertijd en dergelijke via email. Onderdeel dat niet op voorraad was toch ergens anders weten te bestellen. Dat is pas service!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig volgens bestelling afgeleverd, alles ook keurig verpakt !
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk met het oplossen van vragen en problemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Al meerdere bestellinge geplaatst voor diverse artikelen. Nooit problemen, altijd keurige levering en informatie. Prima in 1 woord.
Pluspunten
Groot assortiment, reële prijzen
Verbeterpuntenzoekfunctie op de website mag wel beter
Pluspunten
Duidelijke webshop
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Was opzoek naar een vervangende programma knop voor onze BEKO vaatwasser. Ik kon deze in eerste instantie niet via de site vinden. Mail gestuurd naar de klantenservice. Er werd mij een knop geadviseerd en deze werd speciaal voor mij besteld. Super toch! Werd heel snel geleverd! Heb ook nog een afvoerslang bij ze besteld 's avonds om 20.00 uur de bestelling geplaatst volgende dag al geleverd! Vaatwasser kan weer worden gebruikt. Erg tevreden!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
1000 + 1 spotjes onze dampkap (17 jaar oud), maar binnen de minuut op de site van Europart gevonden. De volgende dag al in huis en voila....... weer licht in onze dampkap. Was allemaal zo duidelijk omschreven en dus direct de juiste gevonden.
Pluspunten
Snelle levertijd, goede prijs
Pluspunten
Hebben veel onderdelen
VerbeterpuntenEr is niet altijd goed te vinden op type nummers
Pluspunten
Snel en overzichtelijke levering , ik heb het onderdeel in Krimpen aan den ijssel gehaald ,tekening per mail gevraagd in in notime ontvangen ,wederom een top prestatie !
Pluspunten
Site is duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenSnelle levering. Nee geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle correcte levering, groot assortiment en voorraad.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.