Pluspunten
Wat ze beloven gebeurt ook..Ik hoefde niet te lang te wachten. Via andere winkels was dit product niet meer te verkrijgen. Mijn broer had hier besteld en is keurig bezorgd
VerbeterpuntenMisschien de verzendkosten iets goedkoper
Pluspunten
supersnelle levering, waarbij de leveringsstatus zeer up-to-date is.
Verbeterpuntenverkooppunten (winkels) zijn niet helemaal op de hoogte hoelang de levering gaat duren. weten misschien niet dat thuisbezorging op 's maandags gewoon plaats vindt.
Pluspunten
Ik kon op de website het artikel goed vinden. Meteen betalen en de bestelling gratis afhalen in de winkel. Ondertussen werd ik goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling. En een aardige man in de winkel waar ik mijn product op kon halen. Top gegaan dus.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGoedkoper
Pluspunten
Kleine onderdelen op voorraad voor een 30 jaar oude citruspers. Ik ben onder de indruk.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn best hoog. De onderdelen die ik nodig had, zouden ook via brievenpost verzonden kunnen worden.
Pluspunten
Groot assortiment. Het gemak van online bestellen en afhalen in de winkel
Had geen mail gekregen dat bestelling binnen was. Maar was binnen 2 dagen al binnen. Stond op account
Pluspunten
Communicatie en uitleg via E-mail.is goed alleen jammer is dat ,telefoonnies niet berijkbaar
Pluspunten
Duidelijke site waar je alle mogelijke onderdelen op een handige manier kon zoeken. Fijn dat je kan kiezen voor een afhaalpunt. Dat scheelt kosten.
VerbeterpuntenIk heb geen email gekregen dat het onderdeel klaar lag. Het stond wel op mijn inlogaccount
Pluspunten
Duidelijk, snel, no nonsense bedrijf
Verbeterpuntenmomenteel niks.
Pluspunten
Goede informatie. Hulp bij keuze juiste onderdeel. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenOverstappen naar een pakketbezorger die een kleiner tijdvenster voor levering hanteert. Een toezegging dat het product tussen 8:30 en 21:30 geleverd wordt is wel heel erg ruim.
Pluspunten
Op zondag laat de materialen via internet besteld en maandag zijn ze keurig en compleet geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Had nieuwe hakmolen voor Braun staafmixer nodig. Binnen een paar dagen konden we hem afhalen in Krimpen a/d IJssel. Een klein onderdeeltje van de staafmixer was gescheurd. In de winkel nieuw besteld en was volgende dag al binnen. Werden uitermate vriendelijk geholpen. Zijn zeer tevreden.
VerbeterpuntenZou niets weten.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.