Pluspunten
na telefonisch contact te hebben gehad met de winkel in Middelburg heb ik direct de goede onderdelen kunnen bestellen, prima service.
Pluspunten
Prima communicatie en service
Pluspunten
Had een klein veertje nodig voor mijn venezia espresso machine. Niet te vinden op de site. Via een vraag dit veertje toch gekregen. Echt super!
Pluspunten
Goede telefonische ondersteuning
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
doet wt ze beloofd
Pluspunten
Overzichtelijke website en uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Prima service en snel
Pluspunten
Uitstekende positieve service via de telefoon. Nav. opmerking tav. verkeerd geadviseerde snaar via website, kreeg ik ook de verzendkosten retour. prima.
VerbeterpuntenVoor mijn type wasdroger was er maar 1 correcte snaar. Via de website kreeg ik 2 types aangeboden, wat ik eerst niet in de gaten had. Helaas dus eerste keer verkeerde snaar besteld. Na telefoontje en afstemming wel correcte snaar geleverd. Maw. verbetering website en advies correcte snaar, voor mijn type wasdroger is/was er maar 1 lengte mogelijk.
Pluspunten
Prima ervaring met europart, artikel was snel vindbaar, en werd redelijk snel geleverd.
Pluspunten
Houden zich aan de voorop gestelde diensten
VerbeterpuntenHoe zit het met meerdere onderdelen te bestellen qua verzendingskosten, daar ik hier niets van heb zien staan? Mvg Paul
Pluspunten
snel en accuraat, prima web site
Pluspunten
Duidelijke mail. snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed bereikbaar
Verbeterpunten0
Pluspunten
Snel en goed met verstand van zaken
Pluspunten
Goede website. Breed aanbod. Snelle levering.
Pluspunten
Het zoeken naar het gewenste onderdeel werkt voortreffelijk.
Pluspunten
Onderdelen zijn goed te vinden via typenummer
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.