Pluspunten
snelle levering uitgebreid assortiment met goede prijzen
Pluspunten
Gemakkelijk onderdeel zoeken via website.
Pluspunten
blij met de snelle levertijd zelfs met een weekend er tussen vrijdag besteld maandag in huis... klasse blijf dit volhouden
Pluspunten
Snelle communicatie. Snelle levering
Pluspunten
De ene dag besteld de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Op zondag bestellen en op maandag al in de bus. Super super snelheid en service. Heel duidelijk uitleg op de website over de juiste artikelen voor je machine. TOP. Kan eigenlijk niet beter.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door..
Pluspunten
Op zondag besteld, maandag al in huis Was eerste webwinkel die het product ook in catalogus had (niet bij alle webwinkels), dus ook nog eens compleet!
Pluspunten
Prima en snelle service/levering !
VerbeterpuntenGeen - betreft eerste bestelling/levering wat naar tevredenheid is verlopen.
Pluspunten
Zaterdagavond besteld en maandag ochtend thuis gestuurd gekregen. Heel erg snel vooral omdat het in het weekend is.
Pluspunten
Ruim assortiment, fijne mogelijkheden om te filteren op merken en producten.
Pluspunten
vooral de snelle en correcte levering. Ook was goed te zien op de foto's of ik het goede onderdeel bestelde en tevens bij de beschrijving kon ik lezen, dat dit onderdeel voor mijn apparaat het juiste was. Dit was voor mij eerste keer, dat ik zelf reparatie aan wasautomaat uitvoerde en is met dit onderdeel perfect gelukt.
Pluspunten
Duidelijke en gebruikersvriendelijke web-site en zeer groot anbod.
Pluspunten
Toegepaste informatie en illustraties
Pluspunten
Snel en duidelijk opzoeken van producten alsook duidelijke uitleg
Pluspunten
Duidelijke website, onderdeel is gemakkelijk te vinden en te controleren. Levering is supersnel en artikel is goed verpakt.
Pluspunten
snel geleverd op afleveradres
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klacht werd snel en correct afgehandeld en opgelost.
VerbeterpuntenInformatie op site is niet juist. Daardoor hebben blijkbaar al meer klanten een verkeerd product gekozen. Tip: controleer de informatie op juistheid
Pluspunten
Vlot, zeer goed gesorteerd, perfect afgeleverd!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.