Pluspunten
Een duidelijk website en zeer snelle service
Pluspunten
Goede hulp In winkel
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Snelle levering van de goede producten
Verbeterpuntenik zou ze niet kunnen noemen
Pluspunten
duidelijke website, makkelijk zoeken
snellere levertijd had in dit geval wel erg op prijs gesteld geweest
Pluspunten
Zeer snelle communicatie m.b.t. de verzendstatus en de levering van het artikel.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten wat betreft mijn bestelling, alles wordt duidelijk uitgelegd op de site en afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Grote assortiment in onderdelen op allerlei gebied en snelle levering. Fantastisch voor de doe-het-zelver.
Pluspunten
onderdelen online besteld, afgehaald in Coevorden
Verbeterpuntenonderdelen afgehaald in Coevorden en niet in Hardenberg waar ik woon. in de mensen in Hardenberg heb ik geen vertrouwen, zijn stelletje prutsers..
Pluspunten
snelle service, ook nadat we helaas het product terug moesten sturen.
Pluspunten
Groot assortiment. Goede web-site. Snelle levering. Aardige en nette winkelpersoneel.
VerbeterpuntenNiet binnen roken.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mail met een vraag over een geschikt manchet voor mijn wasmachine. Manchet besteld en in no-time thuis bezorgd. De wasmachine draait weer als een zonnetje voor 26 euro :-)
VerbeterpuntenGa zo door :-)
Pluspunten
Snelle levering en mogelijk om af te halen bij een winkel zonder extra verzendkosten
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geleverd bij afhaalpunt.
Pluspunten
Zeer goed en snelle levering helemaal niks mis mee !
Pluspunten
Goede communicatie via email betreft status en levering van bestelling.
Pluspunten
makkelijk te bestellen en op te halen in de winkel
Pluspunten
Makkelijk te vinden en correcte afhandeling van bestelling
Verbeterpunten5R
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.