Pluspunten
Besteld en ontzettend snel geleverd stond er versteld van. Dus kan niet beter.
VerbeterpuntenHoe kun je verbetertips hebben als het allemaal zo super is verlopen een grote pluim voor de geweldig snelle service.
Pluspunten
grote keuze zogoed als alle merken vloote website voor bestellingen te plaatsen
Verbeterpuntenlevering na 6 dagen dit is te lang na analieze haperde het vooral in Belgie ( niet de eerste keer)
Pluspunten
Fijn dat ik de bestelling bij een winkel kan afhalen.
VerbeterpuntenFactuur als PDF bijlage. Hij zou fijn zijn als het afhaal bewijs niet uitgeprint hoeft te worden, maar ook met de smartphone getoond kan worden.. Waarschijnlijk kan dit al, maar mag ook op de website gecommuniceerd worden.. scheelt weer papier..!
Pluspunten
Hebben echt veel onderdelen van alle denkbare merken van huishoudtoestellen in huis die zelfs al lang niet meer gemaakt worden.
Pluspunten
Goede overzichtelijke website waar je heel handig en snel onderdelen kunt vinden.
Pluspunten
Eerste levering. Dik tevreden!
Pluspunten
Prima assortiment tegen goede prijzen. Snelle levering, geheel volgens de toezegging die bij de bestelling per email werd gedaan.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Specificatie van het product klopte exact!
Pluspunten
Zondagavond een onderdeel voor mijn oven besteld, maandagochtend 10:30 in huis! Superservice
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering prima
Pluspunten
overzichtelijk snel en goed
Pluspunten
Prima zo, kreeg snel wat ik zocht en daar word je blij van
Pluspunten
Ook bij retour van een verkeerde bestelling is alles netjes en vlot behandeld. Een net bericht van ontvangst en na de verwerking een nette credit nota en automatisch de kosten teruggestort.
Pluspunten
Snelle levering en goede website ook voor ons niet zo bekende m-system keuken. Vaatwasserwieltjes gemonteerd en klaar was kees!
VerbeterpuntenNvt. Bedankt voor de pen.
Pluspunten
goede product omschrijving, duidelijke prijzen, goede communicatie per mail, snelle levering.
Pluspunten
veel goedkoper dan elders
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.