Pluspunten
Site geeft juiste info
VerbeterpuntenEventueel schema van apparaten op de site plaatsen en exploided views
Pluspunten
snelle antwoorden op vragen duidelijkheid op site over details
Pluspunten
Mijn pakketje was de volgende dag binnen. Eerder heb ik wel eens een verkeerd onderdeel besteld en dat werd ook netjes en snel opgelost.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Even gesproken met de winkel en het juiste type thermostaat voor mijn whirlpool koelkast is besteld. Zonder dat er ook maar enige gegevens meer bekend waren dan het is een whirlpool.
VerbeterpuntenZorgen dat je vooraan in het aanbevelingsprogramma komt van de service afdeling van fabrikanten. Jullie helpen namelijk beter dan deze afdelingen.
Als een artikel niet goed is dat de klant dan zelf voor de kosten op moet dragen dat vind ik een hele slechte service
Pluspunten
Enorme collectie. Snelle levering.
VerbeterpuntenHoge verzendkosten.
Pluspunten
doen hun uiterste best om de onderdelen voor je te vinden en als er besteld moet worden gaat dat super snel.(de levering)
Verbeterpuntenzou niet weten wat .
Pluspunten
Prima ook waar ik het product afhaalde bij de winkel die aangesloten is bij Europart.
Pluspunten
Exacte en snelle levering.
VerbeterpuntenNiet op eigen bodem, niettemin levering naar België heel snel.
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenProduct dat ik besteld had was niet helemaal bedekt in de verzend verpakking. Het was niet beschadigd maar dat had wel gekunt.
Pluspunten
Uitgebreide bestelprocedure, daardoor kan het minder mis gaan. Foto;s mee kunnen sturen. Heldere afspraken en terugkoppelingen. Ophalen in diverse vestigingen.
VerbeterpuntenWeet ik (nog) niet.
Pluspunten
Volgens belofte volgende dag geleverd. Keurig.
Pluspunten
Snelle levering en prima omschrijving producten.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Voor 10.00 besteld is inderdaad de dag later geleverd (ook op zaterdag). Super service
Pluspunten
Duidelijk product keuze menu
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering (eerst volgende werkdag).
Pluspunten
fantastisch , zo snel geleverd , proficiat een aanrader voor iedereen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel geleverd, keurig verpakt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.