Pluspunten
Ruime keus en gemakkelijk te vinden wat je zoekt
Pluspunten
Duidelijke en snelle service. Top geregeld.
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
snelle levering. Zeker bij defecte huishoudelijke apparaten (wasmachine of koelkast) is dit zeer belangrijk. goed verpakt
Verbeterpuntengeen (NVT is niet invulbaar: hierdoor moet ik voor communicatie en kennis is invullen waar ik geen oordeel over heb. dit verlaagt de beoordeling en is hierdoor niet meer representatief!!!!) beoordelingsformulier aanpassen
Pluspunten
Bestellen was makkelijk en levering was snel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Website is mooi en overzichtelijk. Hebben een groot assortiment. Snelle reactie op bestelling en snelle en goede levering. Alles perfect.
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenIs prima zoals t is
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede prijs!
Pluspunten
Snelle levering, prima communicatie
Het verbaasde mij dat ik het zaterdagavond besteld had en dat het maandag al afgeleverd is, dat betekent dat het zondag ingepakt is, daar ben ik geen voorstander van en ik zou het fijn vinden als jullie op zondag niet meer in pakken en versturen. Het op zondag inpakken en versturen heeft fors meegewogen in het totaal oordeel van dit bedrijf.
Pluspunten
Perfect! Niets op aan te merken. Enorm assortiment en controlefunctie op website is top.
Pluspunten
Snelle levering, weliswaar niet de volgende dag, maar wel snel.
VerbeterpuntenVerzendkosten in verhouding wel erg hoog voor dit kleine onderdeeltje
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.