Pluspunten
duidelijke informatie complete site snelle levering
Pluspunten
snelle levering ruime keuze
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede beschrijving van het onderdeel, onderdelen zijn goed te vinden, je kunt zeker stellen dat je het juiste onderdeel geselecteerd hebt.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Nu wel een snelle levering
Pluspunten
snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenEr kon geen specifieke informatie verstrekt worden over een bepaald product wat jammer was.
Pluspunten
Alles is snel en vlekkeloos verlopen.
Pluspunten
snelle levering en op tijd
Pluspunten
Mocht je onderdelen willen vervangen, check dan de website van Europart. Ik slaagde voor de tweede keer bij Europart. Daar vind je de originele onderdelen van alle grote merken op voorraad.
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Heel snel geleverd, ook goede communicatie / emails over bestelling en levering.
Pluspunten
Snelle levering prima service
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven dat niet alle onderdelen op alle types passen
gratis bezorgen boven de 20euro net zoals fonq
Pluspunten
Goed bereikbaar, vriendelijke behandeling en geduldig.
VerbeterpuntenVooralsnog niet.
Pluspunten
Alles keurig op tijd afgeleverd bij onze lokale winkel, en het mooie ervan is dat de omzet ook blijft bij onze plaatselijke dealer.
Pluspunten
prima zending, op tijd volgens afspraak ontvangen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.