Pluspunten
prima zending, op tijd volgens afspraak ontvangen.
Pluspunten
Keurig afgeleverd Binnen de beloofde termijn redelijke prijs
Verbeterpuntenlastig zoeken op de site . probeer tips te geven voor montage ,handleidingen e.d.
Pluspunten
voor 22.00u besteld, volgende dag om+/- 14.30 geleverd in het midden van het land
VerbeterpuntenJe moet goed zoeken naar de juiste scharnieren voor inbouw vriezer. Het aanbod in vriezer scharnieren is klein.
Pluspunten
Ik heb een artikel besteld en eigenlijk één dag na de twee weken termijn retour gestuurd. Dit was geen enkel punt. Klasse!
Pluspunten
De mensen weten waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenOp de site staat: Vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bij mij ging dat niet op: maandagavond 18.45 besteld en pas op donderdag afgeleverd in filiaal.
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Groot assortiment, scherp geprijsde artikelen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Product bij leverancier koelkast niet leverbaar. Bij Europart binnen een paar uur antwoord en makkelijk via de website (link e-mail) direct te bestellen. Prima service.
Pluspunten
snelle levering, alles prima!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
in één keer de juiste onderdelen door de duidelijke website
Verbeterpuntende levertijd zou enkele dagen zijn maar dat werd enkele weken
Pluspunten
Snel geleverd, goedkoper dan Siemens zelf
VerbeterpuntenErg veel info op de site, oogt rommelig
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke website
Verbeterpuntennvt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.