Pluspunten
Duidelijke site en duidelijke bestelformule. Snelle levering. Weekend is geen bolkkade in voortgang.
Pluspunten
redelijke prijs
Pluspunten
Snelle levering, en snelle correcte afhandeling van retouren.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zaterdagmiddag besteld, maandagochtend in huis.
Pluspunten
Zaterdagavond onderdeel voor een droger besteld, keurig maandags geleverd. Top service.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Pluspunten
op zondag tegen de avond besteld, op maandag tegen de middag al in huis. Goed in gepakt.
Pluspunten
Makkelijk onderdeel (van een delonghi espressoapparaat) te vinden en snelle levertijd
Pluspunten
Duidelijke website, ook voor alternatieven, voor hetgeen waar je naar op zoek bent.
Verbeterpuntengeen gaat prima zo !
Pluspunten
Netjes te woord te worden gestaan, afspraken worden na gekomen.
VerbeterpuntenIets meer kennis hebben, van producten die worden verkocht. b.v. de deur die was geleverd, waar wij vragen over hadden m.b.t. omschakelen van links draaien de deur naar rechts inclusief slot, waar u en de fabrikant een goed antwoord op hadden, had een eenvoudige oplossing, wat door eigen ondervindingen later bleek. Ik hoop u met deze opmerking geholpen te hebben.
Pluspunten
Artikel op tijd geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super Snell en Super Web-shop:
Pluspunten
Veel op voorraad. Snel geleverd
Pluspunten
Zelfs zondag besteld/maandag in huis
Pluspunten
Overzichtelijke database
VerbeterpuntenAls je een klein ringetje voor de vaatwasser besteld wat in een envelop past en daarin ook verstuurd wordt. Verzendkosten van €6,50 moet betalen is dit een beetje vreemd. De verzendkosten waren nog bijna duurder dan het onderdeeltje. Dit kan ook anders.
Pluspunten
Op de site staat; werkdagen voor 22.00u besteld, volgende dag in huis. Ik heb mijn bestelling zondagmiddag geplaatst en maandagochtend voor 10.00u was het al binnen. Niet verwacht! Maar heel fijn aangezien in nu weer kon wassen :)
Pluspunten
Duidelijke interface op Internet, maar niet in detail over artikelen
VerbeterpuntenReageren op mail
Pluspunten
Snelle afhandeling orders
VerbeterpuntenKan ik zo niet zeggen
Pluspunten
geweldige service, netjes aan de telefoon, denken mee en zijn zeer behulpzaam. Wat wil je nog meer. Super toch !!!!!!!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.