Pluspunten
Snelle levering. Prima verzorgd. Kosten in orde.
VerbeterpuntenBeschikbaar maken van alle onderdelen van de DeLonghi ESAM4200 in de site. Duidelijker omschrijving van de toepassing van de rubber o-ringen; betere omschrijving voor welke koppeling die bedoeld is.
Pluspunten
Afspraak = afspraak
VerbeterpuntenSoms wat moeite de site te bezoeken op de tablet.
Pluspunten
Ik had een nieuwe manchet nodig voor mijn wasmachnine. Met het modelnummer bij de hand was het snel duidelijk welke manchet ik nodig had. Snelle levering
Pluspunten
duidelijke communicatie op de website en in de mails
Pluspunten
Supersnel.
Pluspunten
Goede prijzen en dito assortiment
VerbeterpuntenCommunicatie bij afhalen in winkel is niet existent, ofwel zodra de bestelling bij de winkel binnen zou moeten zijn verneem je niets meer en ook een e-mail wordt niet beantwoord (Romito nijmegen). Volgende keer laat ik het thuisbezorgen, is vreemd genoeg sneller ook nog.
Geen mail gekregen dat bestelling klaarlag.
Pluspunten
Snelle levering, juiste info op site bij product.
VerbeterpuntenNog sneller leveren
Pluspunten
Onderdelen zijn snel te vinden voor het type apparaat wat je hebt. Snelle levering,prijzen zijn niet te duur,afhaalpunt dichtbij.
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
woon 250 mtr van de winkel dus veel gemak als je wat nodig heb zeker voor de handige doe het zelve bestellen en zonder extra kosten (voor mij dan omdat ik het zo kan ophalen) makkelijk
Verbeterpuntenjammer dat als ik het huis wil laten brengen dit dan weer geld kost terwijl de winkel (en nu praat ik van uit mijn situatie) echt nog geen 250 mtr bij mij vandaan zit niet de goedkoopste maar wel de makkelijkste oplossing
Pluspunten
Overzichtelijke site Snelle en nette levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.