Pluspunten
Prima site om onderdelen te kunnen vinden In principe snelle levertijd en goede communicatie over de levering
VerbeterpuntenVoor 22 uur besteld is de volgende dag geleverd is beloofd. Helaas is TNT post daar niet in geslaagd. Track& trace was pas de volgende dag beschikbaar en het pakketje is een dag later geleverd dan beloofd. TNT post is waarschijnlijk niet de juiste logistieke partner (zoals bij meer bedrijven is geconstateerd)
Pluspunten
Zeer snelle verzending!
Verbeterpuntenwebsite zou wat gebruiksvriendelijker kunnen
Pluspunten
Filmpjes met uitleg
VerbeterpuntenLevertijd nakomen.
Pluspunten
Zeer snel geleverd!
VerbeterpuntenWellicht het assortiment. Klep voor vrievak moest ik elders bestellen.
Pluspunten
VerbeterpuntenZou momenteel geen verbeter punten weten
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, ophalen onderdeel bij vakhandel
Pluspunten
Alles prima. Jammer dat jullie een onderdeel niet meer konden krijgen. Ik ben geen heer.
Pluspunten
Zeer snel antwoord op mail, uitstekende service
VerbeterpuntenZou het niet weten, ga zo door gewoon
Pluspunten
zeer goede en overzichtelijke website. en uitgebreide onderdelen site en uitleg van het produkt zodat je niet de verkeerde onderdeel koopt.
Pluspunten
H
Pluspunten
Zelfs 's avonds werden wij via mail snel geholpen. Een uur nadat ik de eerste mail verzonden had met een vraag waren er meerdere mails over een weer gegaan en had ik een complete offerte voor de neus.
Pluspunten
Goede site
VerbeterpuntenDe bezorgdienst verbeteren omdatde meeste mensen werken overdag duurt het te lang voordat ik het onderdeel in handen had en moesthem na 2 x niet inontvangt kunnenkrijgen zelf ophalen bijtnt depot
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.