Pluspunten
Uitgebreide voorraad van onderdelen vaan veel merken. Gunstige prijs.
VerbeterpuntenGeen verwachtingen creëren die u niet waar kan maken. Levering was bij mij een dag later dan uw belofte.
Pluspunten
Zondagmiddag besteld en op maandag geleverd! Erg sne voor een goe prijs.
Pluspunten
Kan niet anders beoordelen dan met een 10! Heldere website, zeer snelle bezorging én snelle retour-afhandeling. Voorbeeld voor bol.com
VerbeterpuntenLoop eens de toelichtingen door die bij producten zijn gegeven. Sommige zijn niet correct. In mijn geval zorgde dit voor een retour-zending
Pluspunten
Ruime sortering, overzichtelijke website.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Zondagavond besteld, maandag morgen om 11 uur hadden we het al in huis. Absurd snel!
Pluspunten
Duidelijke website en snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk waar het pakket zich bevond.
VerbeterpuntenIk heb een product gekocht dat onder de fijne schimmel stond, kennelijk te vochtig opgeborgen. Daarnaast wilde ik specifiek een LEREN IPadcover hebben, maar deze bleek uiteindelijk van PUleer gemaakt te zijn. Geen echt leer. Ik heb m niet teruggestuurd, omdat ik het allemaal al open gemaakt had en de verpakking inmiddels weggeworpen heb. Maar echt tevreden met het materiaal... nee. Bovendien sluit de cover niet goed, waardoor het apparaat aan blijft staan en vreemd genoeg op andere sites terecht komt in de tussentijd. Ik luister graag internetradio, maar de zenders wisselen meermalen per uur...
Pluspunten
duidelijk en snel
Pluspunten
Prima assortiment, snelle servic
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk mijn product kunnen vinden.
Pluspunten
Snelle bezorging. Fijn.
VerbeterpuntenIk kocht een pistoolstuk voor de stofzuiger. Het past goed, maar er moet nog een draaistuk tussen eigenlijk. Die kon ik niet vinden op internet. Miele s 311i
Pluspunten
Uitstekend !
Europart zou op vrijdag iets verstuurd hebben naar een winkel, maar de donderdag erop weet de winkel nog van niets.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.