Graag bij bestellingen track and trace code
Pluspunten
Top. Ik had een vraag en zij zijn gaan zoeken
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
goede timing voor wat de af levertijd
Pluspunten
Voor mijn oude, maar goed werkende mixer, heb ik nieuwe sikkelmessen kunnen vinden. Er werd ook duidelijk aangegeven of het onderdeel bruikbaar was voor het typenr. van het apparaat. Hele snelle levering, prijs/ kwaliteit prima!
Pluspunten
Bij optie zelf afhalen geholpen door personeel die hun vak beheerst
Pluspunten
Ik kon door de toegestuurde documentatie binnen een dag het onderdeel wat ik nodig had bestellen, prima service
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenWest ik niet
Pluspunten
Top assortiment!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle levering . Was normaal wachttijd van 3 tot 4 weken maar binnen 1 week was het al binnen toppie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede onderdelen documentatie
Verbeterpuntenlaten zien of de onderdelen evt verbeterd zijn(modificatie) oa koelkastscharnieren Bosch/Siemens
Pluspunten
moeite doen om wat ik besteld had te leveren, ook toen er geen tekening bleek van het serienummer van de koelkast.
Verbeterpuntenproberen een tekening van elke koelkast te krijgen.
Pluspunten
moest even zoeken voor een onderdeel .maar met de opgestuurde tekening van europart was het zo gevonden...ik had twee bedrijven gevraagd en europart was de eerste en snelste
Verbeterpuntenop dit moment niet
Pluspunten
Snelle levertijd, direct de juiste artikelen en goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer duidelijk in de omschrijving van het artikel dat ik bestelde. Ondanks dat er meerdere modellen bestaan, stond het vast welk onderdeel ik moest bestellen. De dag er na opgehaald in Leeuwarden. Het was het juiste, originele onderdeel tegen een scherpe prijs. Afhandeling vlot en zeer correct. En de pan werkt weer als nieuw!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Maken waar wat ze beloven.
Pluspunten
Super snelle levering .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
N
Verbeterpuntenniet berijdbaar na half 5 indien de bestelling niet correct is. Of woonplaats vergelijken met aflever adres
Pluspunten
Het is een super goed en snelle levering en vakmanschap 10 punten artikel had alleen de cinema type en via foto tog juiste afstandsbediening gekregen top bedrijf
VerbeterpuntenGeen mail ontvangen dat hij in winkel lag voor rest top bedrijf
Pluspunten
snelle levering na 1 dag
Pluspunten
Naast het feit dat ik al heel blij ben met het bestaan van dit bedrijf - het bespaart je een hoop geld - is de website ervan duidelijk/klantvriendelijk en kost het geen moeite om het gezochte onderdeel te vinden, is de service prima en geldt hetzelfde voor de prijs van het door mij bestelde artikel. Europart komt bij mij in de bladwijzerbalk!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.