Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment en betrouwbare levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen.
VerbeterpuntenZeer klant onvriendelijk aan de telefoon ook in de shop waren ze niet echt klant vriendelijk. Ook mis ik een echte BTW factuur in de mail in een aparte bijlage.
Pluspunten
Suppersnelle levering, Erg overzichtelijke website. Helemaal top!
Pluspunten
Super snel geleverd!
Pluspunten
Super snelle levering Artikel retour gedaan. En alles direct netjes afgewerkt top
Pluspunten
Ik konde onderdeel nergens vinden. Door personeel van Europart is een ander onderdeel gekozen die ook in mijn wasmachine past. TOP!
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk bestellen en daarna snelle levering!
Pluspunten
snelle levering en veel op voorraad
Pluspunten
Zaterdagmiddag besteld en maandag al in huis!
VerbeterpuntenProduct beter omschrijven
Pluspunten
Hebben alle en leveren snel, alles duidelijk en overzichtelijk via de site.
VerbeterpuntenPrijs stelling is niet altijd voordelig,
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenPrijsniveau
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering en na het stellen van een vraag. werd ik snel terug gebeld door iemand die de moeite nam uit te zoeken wat ik wou weten. Ik kom hier vast en zeker weer mits ik iets nodig heb.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Onderdelen makkelijk te vinden, bestellen gaat simpel, afhandeling is uitstekend, ook het eventueel retour nemen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.