Pluspunten
Snel en correct. Mocht ik weer wat nodig hebben kom ik zeker terug.
VerbeterpuntenHet product was verkeerd geleverd,. op de site stond vermeld 5,5 cm maar kreeg 7,5 cm. Dit paste niet.
Pluspunten
Vrijwel elk onderdeel beschikbaar en heel snelle levering.
VerbeterpuntenLigt waarschijnlijk bij de post, maar de bezorgtijd stond van 8:30 tot 21:30 wat eigenlijk de hele dag is. Gelukkig kwam het pakje rond 12en maar specifieker zou fijn zijn!
Pluspunten
snel en gemakkelijk
VerbeterpuntenGrote verpakking het rubber ringetje had ook in een enveloppe gekund is ook goed koper dan een doosje.
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
zeer snel geleverd ook snel een reactie bij een retoer zending
Pluspunten
Correcte informatie en te verrichten handelingen via computer zijn duidelijk. Betaling verliep heel vlot! Vriendelijke leverancier!
VerbeterpuntenHoe letterlijk is jullie slagzin "voor 22.00 u. besteld, morgen in huis besteld" te nemen. Ik bestelde vorige vrijdag 9/10 rond 20.45 u., kreeg ook dadelijk een bericht dat de bestelling was geregistreerd, en daarna nog een mail dat de bestelling was verzonden. Ik heb ze vandaag, woensdag, rond 14.00 u. ontvangen. Dus wel iets later als wordt voorgesteld. Ik vind de levering nog snel en ben tevreden, maar voor iemand die er echt op zit te wachten zou dit e lang kunnen zijn
Pluspunten
Enorm snelle reactie voorzien van een afbeelding van het product Snelle levering Perfect bedrijf om je onderdelen te bestellen en daarom voor mij scoort Europarts op alle enqueteonderdelen een 10. Zelden meer zo'n goede service en klantgerichtheid meegemaakt
Pluspunten
snelle levering, vrijdag 21.00 besteld, pakket kwam zaterdag om 14 uur aan !!!
Pluspunten
Het werkt goed.
VerbeterpuntenBeweer niet op de website dat je binnen 24 uur na bestelling aflevert als je dat niet waar maakt. Schep geen irre"ele verwachting.
Pluspunten
ALLES is te vinden. En duidelijke uitleg waar codes e.d. zijn te vinden, dus kan je goed controleren of je de goede versie hebt.
VerbeterpuntenMeestal heb ik nog wel wat, maar in dit geval is echt alles helemaal in orde. Misschien voor de 10+ : instructieboekjes en exploded views hoe je dingen weer samenbouwt.
Pluspunten
Verbeterpuntenhoewel ik op het type koelkast heb gezocht, en daarvan een rekje heb besteld, was het toch een verkeerde maat. Een fout van Europarts lijkt me. Dat ik dan om te retourneren toch zelf de porto daarvan moet betalen vind ik belachelijk.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Gewoon alles volgens afspraak
Pluspunten
100 procent ok
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke tekeningen en onderdeel omschrijving
Pluspunten
gisteren rond deze tijd en magneet pomp besteld voor onze droger nu alweer de was droog ik zeg top
Pluspunten
Zéér snelle levering,service en duidelijke website.
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.