Pluspunten
vriendelijk personeel
Pluspunten
de retourregeling keurig nagekomen en uitgevoerd
Verbeterpuntenwebsite gaf aan dat product zou passen op mijn type stofzuiger, maar dat klopte niet
Pluspunten
de retourregeling keurig nagekomen en uitgevoerd
Pluspunten
Het product heel snel gevonden op de website
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
snelle levering, zoals afgesproken binnen 24 uur bezorgd
Verbeterpuntenleveren wat er besteld is. had 80 en 90 mm besteld geleverd 70 en 90 mm.
Pluspunten
Snelle levering , goedkoop ook
Pluspunten
Snelle levering, vakkundig verpakt. Kortom: top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Goede service, zeker met winkel om de hoek.
Pluspunten
snel, betrouwbaar, controle via internet of gekochte product ook past in het artikel.
Pluspunten
Goede snelle levering.
Pluspunten
goede communicatie, snelle respons, snelle levering
Pluspunten
grote sortering duidelijke afbeeldingen zorgvuldige communicatie
Verbeterpuntende match tussen snoer en mijn apparaat leverde niets op maar het paste wel> duidelijker invulinstructie geven ik dacht bij bestellen :direct op voorraad, later per mail bleek dit niet het geval en kwam het artikel later
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering.
VerbeterpuntenZou ik echt niet weten
Pluspunten
Snelheid Assortiment Duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering en niet duur.
VerbeterpuntenWeet niet. Ik wil even iets melden, mijn vorige aankoop bij jullie was met 5 mnd. al stuk en nu heb ik weer een nieuwe besteld en hoop dat hij nu langer meegaat. Het gaat om een stofzuigerslang van aeg.
Pluspunten
Snel en goed geregeld. Ga zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Vakkundig advies en hele snelle service.
VerbeterpuntenGeen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.