Pluspunten
Duidelijk welke onderdelen waarin passen, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering via website. Wat je ook zoek, deze winkel heeft het.
VerbeterpuntenLet op: bestellen op zondag is 'pas' dinsdag aanwezig in de winkel.
Pluspunten
Vlotte communicatie, snel geleverd, onderdeel meteen het juiste
VerbeterpuntenIets meer verpakkingsmateriaal rond delicate onderdelen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. En in de winkel te Leiden (afhaalpunt ) zijn erg vriendelijk.
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke website
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Via Google gezocht naar onderdelen voor mijn droger. Snel gevonden bij Europarts! Duidelijke site en snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De mails die je krijg zijn goed. Veel informatie en netjes.
VerbeterpuntenIk had geen mail gekregen dat mijn bestelling binnen was. Na een week had ik maar eens gebeld. Was al binnen maar ze hadden niet doorgegeven, aangevinkt. Gebeurde vaker zei de verkoper aan de telefoon. Beetje raar?!?!
Heb ik niet
Pluspunten
Grote sortering onderdelen, snelle levering en verzendkosten in redelijkheid erg tevreden .
Pluspunten
Correct, gemakkelijke zoektocht naar onderdeel. Doe zo verder
Pluspunten
Pluspunten
snelle service
Niet duidelijk is het verschil tussen verzonden naar winkel en moment van ophalen. Wacht dan liever tot het artikel op te halen is in de winkel.
Pluspunten
Reageren snel.
Pluspunten
Korte respons op vragen Levertijd optimaal Uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenGeen
het glaasje had een krasje, dus beter verpakken in een doosje ipv plastic zakje
Pluspunten
Duidelijke informatie en makkelijk zoeken op site
VerbeterpuntenVermelden op hoofdpagina besteld op werkdagen voor 22.00u ipv besteld voor 22.00u
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.