Pluspunten
is goed .
Pluspunten
Artikel op voorraad, duidelijke zoekfunctie en supersnelle levering en een prima prijs!
Pluspunten
Ruime voorraad, goede zoek mogelijkheid als je weet waar je naar opzoek bent.
VerbeterpuntenDe mail kwam in de spam binnen. Ik gebruik @gmail.com emailadres. Mogelijk dat dit vaker gebeurt, dan kom je na een paar dagen er achter dat het er pas is.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site.
Pluspunten
Goede, duidelijke info op de site over mankementen bij apparaten en de benodigde onderdelen voor bepaalde typen wasmachines.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen
Hoge verzendkosten voor iets wat door de brievenbus kan.
op de lijst met onderdelen is bij de opgave "wasmachinepomp" geen onderscheid gemaakt tussen een afvoerpomp en "rondspoel"pomp. In de LG wasmachine waarvoor ik een pomp heb besteld blijkt sprake te zijn van twee pompen. Wel heb ik de juist pomp (afvoerpomp) ontvangen, maar een duidelijke benaming en onderscheid tussen deze twee elementen lijkt mij wel van belang.
Pluspunten
Prima procedure. Heb verder te weinig ervaring met het bedrijf. Maar zal een volgende keer graag met dit bedrijf weer in zee gaan.
VerbeterpuntenMijn ervaring was goed.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenKan even niets verzinnen.....ik zeg ga vooral zo Door!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zo door blijven gaan.
Pluspunten
O.a. gemakkelijk geschikte (wasmachine) onderdelen zoeken en vinden en supersnelle levering.
Verbeterpunten/
Pluspunten
al 2 maal bestelling gedaan!. Is snel en correct afgehandeld Geen klachten dus!
Pluspunten
snelle levertijd
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering van de bestelling. Ze sturen je ook nog eens een sms als je bestelling in de winkel ligt , waar je aangegeven hebt om het af te halen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.