Pluspunten
Er zijn ook winkels bij dit bedrijf. Daar kan je de spullen dan zonder extra verzendkosten ophalen. Hier al eerder besteld en bij de winkel afgehaald.
Pluspunten
Snelle levering, bij defect product kan dit zonder problemen teruggestuurd worden.
VerbeterpuntenBij retour i.v.m. defect product zou het prettig zijn, als de verzendkosten niet door de klant voorgeschoten hoeven te worden.
Pluspunten
Pas 1 x bij jullie besteld, maar dat ga ik zeker vaker doen
Pluspunten
Bedrijf wist of het onderdeel op mijn apparaat toegepast kon worden. Snelle levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
zeer snelle en juiste levering
Pluspunten
Onderdelen makkelijk te vinden op de site. Snelle levering.
Pluspunten
Offerte bij zoekfout
Pluspunten
duidelijke site , voldoende informatie, alles is duidelijk omschreven . ruim aanbod .
Verbeterpunten.
Pluspunten
Na bestelling van product ( levertijd onbekend ) duurde het ± 3 weken voordat ik een mail ontving dat er nog geen zicht op de leveringstermijn was en ik het aankoopbedrag teruggestort kon krijgen. Na mijn antwoord nog wel even geduld te hebben en de bestelling in nota te houden, kreeg ik de volgende dag reeds bericht dat het onderdeel verzonden was. Het was ook het goede onderdeel en de Senseo werkt weer perfect. Met veel dank aan het team van Europart.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk vond het erg vervelend dat ik omdat ik via de web site heb besteld, totaal geen persoonlijke service ontving in de afhaalwinkel. Het leek erop dat hij een soort van gepikeerd was dat ik de bestelling niet bij hem had gedaan. Dus toen ik nog wat verdere uitleg vroeg, was hij erg stug en weigerde me verder te helpen. Om die reden heb ik het onderdeeltje waar ik een vraag over had bij iemand anders besteld.
Pluspunten
Ze helpen je te zoeken naar een passend onderdeel en dit was perfect en een super snelle levering
Pluspunten
vriendelijke mensen , behulpzaam
Verbeterpuntenvind het geld terug storten van retour zending veel te lang . kan twee weken duren . als het om een redelijk groot bedrag gaat kan het iemand tegen houden om te bestellen en misschien kan die persoon niet gelijk weer het goede artikel bestellen omdat zijn geld dan in de retour zending zit .
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie, zowel met betrekking tot levertijd als bij vragen over het product. Helaas hadden we een verkeerd product geleverd gekregen (zat in de verkeerde verpakking), maar na één telefoontje werd dit direct opgelost en kregen we her juiste product toegestuurd.
Pluspunten
Bestelling plaatsen ging vlot
VerbeterpuntenLevering naar België duurde ipv 1 dag 4 dagen
Pluspunten
Alles ging goed: onderdeel (aandrijfriem wasdroger) zit er al op, en het ding draait weer prima. Man in de winkel was heel vlot n vriendelijk. Ik kom beslist nog eens terug indien nodig, en zou uw bedrijf ook gerust een ander aanraden.
VerbeterpuntenHeb ik zou gauw niet...
Pluspunten
Makkelijk zoeken, alternatieven, dubbelcheck of onderdeel op je apparaat past, snel en uitgebreide betaalmogelijkheden
VerbeterpuntenDeze ene bestelling ging vlekkeloos dus heb niets aan te merken
Pluspunten
Ik wist wat ik wilde bestellen en dat was eenvoudig te vinden op de website. Bestelde spullen werden zeer snel geleverd.
Pluspunten
Alles perfect, website, assortiment, snelheid van levering, verpakking, prijs....
Pluspunten
Goed geprijsd. Ik kon mijn bestelling afhalen. Deze was gelukkig op voorraad. Bij anderen een besteltijd van 4 weken! Afhalen scheelde me weer verzendkosten!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.