Pluspunten
Supersnel en professioneel. Makkelijke site ook!
Pluspunten
Snelleadequate levering
Pluspunten
Juiste onderdelen zijn eenvoudig op de site te vinden. Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenMeer variatie in verzendkosten gewenst. Ik had twee kleine onderdeeltjes besteld, die makkelijk door de brievenbus pasten. Dan is 6 euro verzendkosten veel voor een bestelwaarde van 14 euro.
Pluspunten
Heel snel geleverd!
Pluspunten
Duidelijke gedetailleerde afbeeldingen.
Pluspunten
Zowel levering als retourname, door een onjuiste bestelling van mijzelf, zijn 100% naar wens afgehandeld.
Pluspunten
Site ziet er overzichtelijk uit kan onderdelen snel vinden,prima!
Pluspunten
snelle levering, juist product. Perfect! dank!
Pluspunten
Breed assortiment Snelle reactie op zoekopdracht naar onderdeel Afhaalmogelijkheid in winkel
Pluspunten
snelle aanvoer
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede tips om bepaalde onderdelen goed te kunnen vervangen
VerbeterpuntenEigenlijk geen, ben nu 4 keer al meer dan uitstekend geholpen via de site en de winkel in De Meern
Pluspunten
Snelle levering voor een prima prijs
VerbeterpuntenIk had een witte flessen rek voor mijn koel-/vriescombinatie besteld maar er werd een doorzichtige geleverd. Is verder geen enkel probleem, want de overige rekken zijn ook doorzichtig.
Pluspunten
Duidelijke site en correcte afhandeling.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.