Pluspunten
Eerste schermpje deed het niet werd zo om gewisselt super
Pluspunten
Duidelijke site, goede vindbaarheid producten. Lokale afhaaladressen, bijzonder prettig! Hierdoor het voordeel van een webshop met de service van een fysieke winkel, ideaal. Reële prijzen.
Verbeterpunteneen "partsfinder"/ "onderdelenselector, dus als ik weet voor welk merk/type dat ik op de site de onderdelen kan vinden. Nu gezocht op onderdeelnummer, werkt ook goed.
Pluspunten
snel en begripvol
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
SNEL EN DOELTREFEND
Pluspunten
bestelling 4 minuten voor 22.00 u geplaatst. Zoals vermeld op de site de volgende dag geleverd.
Pluspunten
prima qua informatie en levertijd
Verbeterpuntenmisschien een aanbeveling om bij een koolstoffilterhouder ook de dopjes te doen die je nodig hebt om het filter in wasemkap vast te zetten?
Pluspunten
Geweldig hoe snel en goed Europart de bestelling verwerkt. Donderdag (namiddag) heb ik op www.europart.nl een onderdeel besteld en de volgende dag was het onderdeel al gratis bezorgd bij Europart winkel, de onderdelenreus in Den Haag. Ik kreeg ook precies de status (route) per e-mail van de bestelling, dat het onderweg was en dat het was afgeleverd bij de Europart winkel. Complimenten voor al dat moois. 'k Ben erg blij dat het allemaal zo snel en eenvoudig verliep want het ging om een afdichtingsrubber uit een espressomachine en het was niet zo voor de hand liggend dat het zo snel was opgelost. Maar dankzij www.europart.nl is dat toch mooi snel en vakkundig gelukt! Hoera...
Pluspunten
snel en goed geleverd!
Pluspunten
Duidelijke info op de site. Snelle service. Ik had nog geen reactie gekregen dat het verzonden was maar de dag erop was het pakketje al binnen. Netjes verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
* Degelijke website * Makkelijk en efficiënt in het vinden van het type apparaat dat men heeft en beschikbare onderdelen. * Niet goedkoopste, maar correcte prijzen
Verbeterpunten* Goede achtergrond informatie hoe een lager aan een wasmachine te verwisselen en tips waarop te letten. Essentiële onderdelen die vervangen moeten worden, echter niet op de site terug te vinden (?) Dus TOCH naar een echte verdeler om dat te bestellen. Tel uit je winst.... Onderdeel: Lager Bauknecht - Geen simmering/keerring meegeleverd of te vinden. Schijnt dat er 2 lagers vervangen moeten worden. Website aanpassen, zodat een totaal pakket of suggesties vooor extra onderdelen automatisch wordt gegeven > meer omzet, > minder transportkosten > tevreden klanten :)
Pluspunten
goed geregeld en overzichtelijk
Naast onderdelen zou het bedrijf ook de service manuals kunnen aanbieden
Pluspunten
Snelheid, prijs
Pluspunten
Snelle en nette levering. Helemaal TOP
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.