Pluspunten
Snelle levering buitengewoon. In huis kon meteen geplaatst worden.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Niets dan lof, snel antwoord op vragen en snelle levering tegen een eerlijke prijs.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn wat hoog als je een klein onderdeeltje besteld.
Pluspunten
Handvat voor onze vaatwasser in de avond besteld en de volgende dag al in huis!
Pluspunten
Heb voor mijn dochter een kop besteld voor haar Braun Silk épil 7 Epilator, En had het een dag later al in huis. Super dat noem ik nog eens services. En het arsortiment van onderdelen is zeer groot.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
leveren op internet goede service en uitleg
Verbeterpuntenmeer ophaalpunten in Amsterdam. West, Zuid en Oost
Pluspunten
nu 2x produkt besteld,beide keren prima.
Verbeterpuntenniets veranderen zo is het goed.
Pluspunten
Europart heeft een fijne toegankelijke website waar je snel het juiste onderdeel kan opzoeken. Telefonisch contact was prettig en professioneel. Zeer snelle verzending. Prima en veilig verpakt. Helaas moesten wij het artikel terugzenden omdat onze wasmachine het ondertussen totaal had begeven. Snelle retourbetaling met duidelijke communicatie hier over.
Pluspunten
Gemakeijk te bestellen en te betalen
Verbeterpuntenik wacht nu al een week op het stuk dat ik bestelde en het ging max 2 dagen duren, dan zelf beginnen rondbellen kom ik uit bij GLS die beloven ook nog van alles als ik hen moet geloven ga ik in totaal 10 dagen moeten wachten tegen wanneer ik het stuk heb en niemand dat er iets kan aan doen !!!!!!!
Pluspunten
snelheid vakmanschap communicatie
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Als perfect verlopen
VerbeterpuntenAlleen jullie bezorgen vind ik wel hoor jammer vind ik dat
Pluspunten
deskundig personeel in de winkel
Verbeterpunteneven zoeken naar de specifieke zoek routine op de site
Pluspunten
Snelheid en de manier waarop zijn mijn fouten, drie keer hetzelfde besteld, binnen de kortste keren wilden helpen herstellen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.