Pluspunten
Gemakkelijke website en snelle levering. Meer moet niet gezegd. PROFICIAT
Locatie Leeuwarden. Meneer wil mij niet het artikelnummer geven van een onderdeel. Onvriendelijk, kortaf, alles lijkt te veel moeite.
Pluspunten
Gebeld over verkeerd geleverde onderdeel. Prima communicatie en advies
VerbeterpuntenVerkeerd onderdeel bezorgd, vandaar 3x nvt
Pluspunten
Bijzonder snelle levering. Uitgebreid onderdelen pakket. In het verleden professioneel met dit bedrijf zaken gedaan. Fijn dat ze nu ook particulier leveren.
Pluspunten
prijs/kwaliteit van geleverde product is O.K.
Verbeterpuntenlevertijd komt niet overeen met datgene wat beloofd wordt n.l. voor 22.00u besteld de volgende dag in huis. Dit geldt zeker niet voor produkten welke afgehaald kunnen worden in de winkel.Want product op 2/9 om 21.21 besteld.Kon product pas 5/9 om 14.17u in winkel afhalen
Pluspunten
Overzichtelijke site. Juiste product snel gevonden, bestelt en de volgende dag in huis. Prima.
VerbeterpuntenIn mijn geval geen
Pluspunten
supersnelle levering. gisteren besteld , vandaag geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs! Hiernaast een groot assortiment waardoor vrijwel alles eenvoudig te vinden is.
Pluspunten
breed assortiment tegen concurrerende prijzen. Vooral de brede keuze en zoekmogelijkheden hebben mij doen besluiten bij Europart te kopen.
VerbeterpuntenEen van de bestelde artikelen werd gratis verzonden, voor de overige werden wel verzendkosten in rekening gebracht, terwijl de verzendkosten van alle artikelen samen even hoog waren als het gratis te verzenden artikel.
Pluspunten
duidelijke website makkelijk zoeken
Verbeterpuntenproduct voor 22:00 besteld zou de volgende dag binnen zijn. Dit is helaas niet gelukt. Misschien eens gaan praten met de vervoerder? Jullie maken nu een slechte indruk terwijl het waarschijnlijk aan TNT ligt
Pluspunten
Snel , goed.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Veel voorraad Snelle levering Diversiteit Vriendelijkheid
VerbeterpuntenKontroleer ook of de onderdelen kloppen die op voorraad liggen
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag binnen. Prijs is ok.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.