Pluspunten
Levering ging super snel. Zaterdag aan het eind van de middag onderdelen besteld en maandag geleverd. Top!!
Pluspunten
snelle reactie na contactname per mail
Verbeterpuntensnelheid van verzending naar België is iets langer dan vermelding op website... maar is nog steeds snel genoeg
één verbeterpuntje voor dit goedwerkend bedrijf,dat is een betere inspanning wat betreft de termijn van aankomst zending,Deze bestelling is gemaakt op 29/08/2015 om 18h18 en is mij goed toegekomen op 03/08/2015 kort na de middag.
nvt
Pluspunten
Weet ik niet
VerbeterpuntenGeen idee..
Pluspunten
duidelijke website en correcte prijzen, prima service en levering
Pluspunten
Op zondag besteld, maandag al in huis
Pluspunten
snelle service, netjes verpakt, duidelijke website
Verbeterpuntentelefonische communicatie; dame aan telefoon wist niet veel, maakte zich er makkelijk vanaf.
Pluspunten
Ondanks op zondag besteld toch op maandagmorgen thuis bezorgd.
Pluspunten
Snel en duidelijke bestel proces en levering.
VerbeterpuntenIn eerste instantie kon ik het onderdeel niet vinden op het "totale" overzicht van de beschikbare onderdelen van dit apparaat. Na enig zoeken vond ik alternatieve nummers bij de productent en toen kon ik het product wel vinden
Pluspunten
Direct het goede onderdeel voor mijn koelkast, wasal van plan om hem te vervangen. Door de duidelijkheid van de site heb ik veel geld bespaard.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en goede zoekfunctie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Groot assortiment snelle levering
VerbeterpuntenZoekfunctie op webshop zou iets uitgebreider kunnen
Pluspunten
Pluspunten
zondagmiddag besteld, maandagochtend vroeg al geleverd. Dat gaat verder dan verwachtingen waarmaken!
Verbeterpuntenzo door blijven gaan.
Pluspunten
Dudelijk site, erg snel service, erg problemloss verlopen
Pluspunten
correct geleverd
VerbeterpuntenTrackingnummer op site bleek niet te kloppen
Pluspunten
Geweldig, Zondagmiddag besteld Maandagmorgen in huis !!
Pluspunten
Assortiment ; website
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.