Pluspunten
Pluspunten
Goede overzichtelijke site en snelle service
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Momenteel heb ik nog geen mail ontvangen van de winkel of het binnen is gekomen. De laatste mail die ik ontvangen heb is dat het verstuurd is naar de winkel.
VerbeterpuntenBevestigingsmail sturen
Pluspunten
Zo doen we zaken,afspraak=afspraak
VerbeterpuntenNoppes
Verbeterpunten-
Onderdeel past niet in mijn oven terwijl de serie nummers wel overeen komen.
Pluspunten
Uiterst vriendelijk!
Pluspunten
Zowel het bestellen als retourneren werkte vlekkeloos
Pluspunten
Duidelijke website Bestelbevestiging, leverbevestiging en volgende dag in huis. Prima
Verbeterpunten-Geen
Pluspunten
Correct en snel.
Pluspunten
Telefonisch uitstekend geholpen, ook werd ik door de telefoniste geholpen hoe eventueel mijn probleem kon worden opgelost. In mijn geval kon het niet worden opgelost en kon ik mijn bestelling terug sturen.
Pluspunten
Pluspunten
Goede service via winkel nog uitleg gekregen over de onderdelen
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenIk had moeite met akkoord voorwaarden, moest hierna steeds volledig opnieuw beginnen, verder prima
Pluspunten
goede website, snelle en doede levering van onderdelen
Pluspunten
snel, maar niet goedkoop
VerbeterpuntenHet was wel nuttig geweest om nog extra te benadrukken dat er speciaal gereedschap nodig is voor de (de)montage van dit onderdeel (Torx15)
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.