Pluspunten
Snelheid leveringen. Nakomen afspraken.
Pluspunten
Dit was voor onze de eerste bestelling,kan hier verder geen mening over geven. Wij zijn particulier ,kan bij keuze niet 55 aan klikken.
Pluspunten
site is overzichtelijk
Pluspunten
Heel snelle levertijd!
Pluspunten
Fantastisch en heel snel geleverd .Als we weer wat ter reparatie moeten hebben dan ga ik direct naar Europart
VerbeterpuntenPrima .Zo doorgaan
Pluspunten
gratis ophalen in de buurt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik heb geen positieve punten
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
snelle levertijd
VerbeterpuntenFoutjes worden overal gemaakt , in dit geval een foute codering van de bestelde koolborstels voor de wasmachine . Vlg. de webstie is een diktemaat 5mm opgegeven. en eenmaal verpakt hetzelfde codenummer maar geen 5mm maar 6mm dik . Zelf aan te passen gelukkig.
Pluspunten
Veel producten
VerbeterpuntenDe slogan vandaag besteld morgen in huis klopt niet. Ik heb het artikel om 5 uur in de middag besteld en de volgende dag werd het pas verzonden en die dag erna pas afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeleverde component week af van het origineel zodat ik een onderdeel van het oude op het nieuwe moest zetten om het passend te krijgen.
Pluspunten
bestellen andere dag leveren zoals beloofd. Is dus soepel verlopen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, super.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.