Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website!
Pluspunten
Pakket niet/verkeerd afgeleverd doot Postnl. Geen gezeur, direct nieuw exemplaar opgestuurd.
Pluspunten
Snelle service, goede begeleiding bij uitzoeken onderdeel. Goede communicatie over zending en ophaalpunt. Correcte afhandeling bij afhalen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede overzichtelijke site ! Snelle levering !
Pluspunten
Echt top. Goederen laten bezorgen bij de winkel Amsterdam. Ik had zelf het verkeerde artikel besteld en ik kon het gewoon daar laten en van thuis nog even opbellen als ik het online return formulier had ingevuld.
Pluspunten
Snelle levering groot assortiment
Pluspunten
prijs - kwaliteit + een levertijd van 1 dag = uitstekend !
Pluspunten
Perfect.Ik betaal voor hetgeen ik moet hebben.Ik geef goeie centen,dan moet men daartoe ook correct in zijn.
Pluspunten
Zeer duidelijke opzet van de te apparaten waarvan onderdelen besteld kunnen worden. Vervolgens een zeer duidelijke manier van controleren of het gewenste artikel ook daadwerkelijk pas in het apparaat waarvoor jij het besteld. Heldere en duidelijke bestel en betaal formule en indien afgehaald in de winkel geen bezorg kosten. Bij afhalen in de winkel, snel en vlot geholpen, kortom helemaal toppie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gemak
VerbeterpuntenRock on!
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, snelle levering
VerbeterpuntenIk kon zo niks verzinnen.
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Correct afhandelen Plus goeie website
Verbeterpuntenbeter zichtbaar maken welke onderdelen kunnen toe gepast worden bij verschillende types
Pluspunten
Snelle levering! Kan nu weer eieren koken, :).
Pluspunten
Zeer hartelijk bedankt! Het is perfect gelopen en zeker voor herhaling vatbaar. Emiel Vervaet.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBij een bedrag vaan 88 euro zouden de verzendkosten inclusief moeten zijn
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.