Pluspunten
Duidelijke website en zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Accuraat en snel
Pluspunten
Beschikbare producten helder omschreven
Pluspunten
Heb gekregen wat ik verwachte.
Pluspunten
Super makkelijk besteld laat op een donderdag avond. Netjes bericht op vrijdag dat de goederen zijn verzonden en zaterdag ochtend ontvangen. In 1 woord SUPER
Pluspunten
Product werd op tijd geleverd, alles zoals afgesproken + kreeg er een gratis pen bij :)
Pluspunten
makkelijke site om artikel te bestellen, om half elf 's avonds besteld en de volgende morgen om 10 uur bezorgd. prima
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
De levering was sneller dan mijn lichaam viedsel tit ****** jan verwerken, nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt !
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke website. Makkelijk bestellen en betalen en levering al de volgende dag!
Pluspunten
Europarts berekent de laagste prijs voor dit artikel, zelfs ongeveer de helft van wat ik via de officiële Kenwood site zou betalen. De levering was supersnel en goed te volgen via internet.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
De telefonische hulp bij het zoeken van de juiste onderdelen en daarbij werden ook gelijk de tekeningen erbij gehaald . Deze zijn ook per mail doorgestuurd om eventuele foute bestellingen te voorkomen. Helemaal top.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering en een redelijke prijs.
Pluspunten
vrijdagavond om 21.45 uur besteld en zaterdags om 15.30 werd het slotje voor afwasmachine bezorgd waardoor we het apparaat snel weer operationeel hadden!
Pluspunten
Alles snel en netjes geleverd. Ideaal om snel een klein defect zelf , goedkoop te verhelpen.
Pluspunten
Mogelijkheid om tot 22.00 uur te kunnen bestellen en volgende dag levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede informatie over het product, ook makkelijk te vinden ( fijn dat de maatvoering duidelijk aanwezig is !
Verbeterpuntenn.v.t.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.