Pluspunten
Zie bovenstaande punten!
VerbeterpuntenBrievenbuspost is te duur,dit zou aanmerkelijk goedkoper kunnen!
Pluspunten
Snelheid van levering, communicatie.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Duidelijke vindbaarheid producten.
Pluspunten
snelle reactie op vragen via e-mail; scoort (bij mij) zeer hoog als het gaat om klanttevredenheid
Verbeterpuntenniets noemenswaardig
Pluspunten
Erg snel geleverd. Koerier kwam helemaal trap op naar derde verdieping. Erg klantvriendelijk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Benodigde originele onderdeel werd binnen 24 uur geleverd!
Pluspunten
Op vragen wordt snel en ook inhoudelijk geantwoord. Na koop de volgende dag in huis....prima dus
Pluspunten
De juiste stukken welk zeer positief. We hadden gehoopt op een levering na één dag gezien nood aan de scharnieren van onze ijskast(nu ja hun website). Nu ja do-avond besteld en maandagvoormiddag geleverd valt op zich mee gezien er een weekend tussen zat en een feestdag in Belgie. We zijn tevreden en kunnen het aanraden.
Verbeterpuntenloopt vlot.
Pluspunten
Vriendelijke man in de winkel toen ik het op kwam halen.i
VerbeterpuntenVond dat ik klein beetje lang op mail moest wachten of ik het product kon ophalen, vanaf 1 uur, en kreeg mail om kwart voor 2 dus geen probleem hoor maar ik zat er echt op te wachten.
Pluspunten
Snel antwoord na vraag over welke onderdeel wij precies nodig hadden. Duidelijke uitleg op de website bij welke producten je onderdeel past.
Ik heb gekocht op basis van een aangegeven levertijd van enkele dagen. Al spoedig daarna werd mij bericht dat de levertijd veel langer werd en daarna is deze levertijd nog een of twee keer verlengd. Uiteindelijk is deze kneedhaak toch geleverd. Wat moet je dan over betrouwbaarheid, snelheid en afspraken nakomen als daarvan de normen steeds worden opgerekt. Zegt u het zelf maar.!!
Pluspunten
Tot nog toe heb ik allen maar goede ervaringen met uw bedrijf.
Pluspunten
Duidelijke informatie
Pluspunten
Juiste artikel en snel geregeld
Pluspunten
Ondanks dat dit een zeer kleine aankoop was (aankoopbedrag was minder dan de verzendkosten) deze toch in behandeling genomen en afgehandeld .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Onderdeel snel gevonden en duidelijke site
Pluspunten
- Levering van een niet in het standaardprogramma opgenomen product tegen scherpe prijs. - Afhaal mogelijkheid in de regio (Geen verzendkosten + ophalen tijdens winkelopeningsuren)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering voor een eerlijke prijs
Pluspunten
Zeer deskundige medewerkers. Goede informatie .
Pluspunten
Zeer snelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.