Pluspunten
Snel en vertrouwd
VerbeterpuntenZou het weten
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede begeleiding via email en snelle reactie via service desk (Sarah) In eerste instantie per abuis door mij verkeerde bestelling van een onderdeel gedaan. Aan de hand van een tekening als bijlage in email correspondentie toch het goede onderdeel besteld. Levering binnen 24 uur. Geweldig
Pluspunten
Eerste zending was kapot, wellicht door eigen schuld. Er werd dezelfde dag kosteloos een nieuwe toegezonden!
Pluspunten
snellle levering. vragen via email worden snel beantwoord
Pluspunten
Positieve eerste ervaring.
VerbeterpuntenVerzendkosten beetje hoog
Pluspunten
Via Braun een bestelling geplaatst die in sneltreinvaart werd uitgevoerd. Op de hoogte gehouden van de vorderingen via mailcontact.
Pluspunten
Afhaalpunten dichtbij en gratis
Pluspunten
goed,
Pluspunten
zondag besteld, maandag bezorgd. Top
Pluspunten
Heel te vrede over
Pluspunten
afspraken nakomen en snel geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering, keuze tussen ophalen in een van de vestigingen en verzenden per pakketpost
Pluspunten
goede website vlotte afhandeling en bezorging gunstige prijs
Pluspunten
snel eerste keer vekeerd onderdeel besteld ruilen binnen 1 dag top snelle service en geen probleem
Pluspunten
Kan eigenlijk alles wel voor reparaties leveren.
VerbeterpuntenLever net zo snel aan de winkels als via de post, een bestelling via de winkel duurt erg lang.
Pluspunten
Ik bestel zondag een diepvrieslade en maandag wordt deze al geleverd. Precies wat er beloofd wordt. TOP
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.