Pluspunten
Goede service goede bereikbaarheid
Pluspunten
Zeer snel en goed verpakt.
Pluspunten
Goede communicatie, goede afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenJammer was dat de levertijd wel erg lang duurde, namelijk 3 weken!
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. levering zeer goed. Als wij weer iets nodig hebben komen wij zeker terug. En dankzij het onderdeel werkt alles weer geweldig.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid van reageren (offerte binnen ca een uur) en na mijn accoord was product de volgende dag binnen.
Pluspunten
Snelle levertijd en duidelijke webiste. Prima uitleg en fijne layout.
VerbeterpuntenIk vond de verzendkosten nogal hoog zeker omdat het binnen Nederland is. Mijn product was 12,- en daar kwam dan nog eens 5,95 aan verzendkosten op. Beetje overdreven en volgens mij worden deze kosten bij lange na niet gemaakt.
Pluspunten
Snelheid van leveren, keuze van afleveren
VerbeterpuntenOpeningstijden shop
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Snelle reactie op de offerte. Snelle levering van het product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Makkelijk de juiste onderdelen vinden en bestellen. Gratis afhaaloptie was minstens zo snel als thuisbezorging.
Verbeterpunten6
Pluspunten
duidelijke website, makkelijk de diverse onderdelen te vinden op merk/artikel nummer, veel kennis opgedaan in de jaren dat ze reeds bezig zijn. heb in het verleden ,voor dat internet zijn intrede deed, al zaken met hun gedaan.b2b
Verbeterpuntende vermelde levertijd : voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis, werd niet gehaald.
Pluspunten
telefonisch zijn de technische vragen punctueel beantwoord. Op verzoek van klant is de levering van de onderdelen in twee etappes gedaan om dat nog niet alles op voorraad was. Echter de nalevering van onderdelen zijn kosteloos door Europart nagezonden.
VerbeterpuntenZou geen verbeterpunten kunnen noemen. Website is duidelijk. het bestellen online is moeiteloos en de receptie medewerkster was heel ter zake kundig. Gewoon op deze manier door gaan.
Pluspunten
Prima website
Pluspunten
hallo gewelidige s avonds besteld en s middags in huis.
Pluspunten
Alles super, gute Kommunikation, schneller Versand.
Verbeterpuntenlange levertijd
Pluspunten
Vlotte correcte site, snel bestel proces en snelle aflevering. Alles tiptop in orde.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.