Pluspunten
Goede snelle levering.
VerbeterpuntenMeer afhaalpunten?
Pluspunten
Alles op voorraad
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Geweldig snelle service. Aardig personeel.
Pluspunten
Duidelijke website Duidelijke bestelinstructie Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Website, snel vinden van de produkten, snelle levering, Positief
VerbeterpuntenNu nog geen te bedenken
Pluspunten
Overzichtelijk site en assortiment
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijk kunnen zoeken naar de juiste passende geschikte onderdelen voor het type apparaat.
Pluspunten
snelle levering, goede website
Pluspunten
Overzichtelijke website,snelle levering
Pluspunten
Snel antwoord op de offerteaanvraag en de levering was nog vlugger
Pluspunten
Goede website. Snelle service
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
ik zou alle onderdelen hier bestellen, mijn dochter heeft zelfstandig de droogtrommel gemaakt. een nieuwe snaar hadden we besteld, en net toen ik dacht ( is het wel zeker dat dit de goeie is, en ik de telefoon al in mijn hand had. zag ik onderaan mijn bestelling staan, en ja dit is de juiste snaar voor uw aeg type 57724, geweldig toch. super en snel.
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Tot volle tevredenheid geholpen, afspraken werden nagekomen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle accurate levering.
Pluspunten
Duidelijke website met prrijzen
Pluspunten
makkelijk dat er afhaalpunten zijn.
VerbeterpuntenLevertijd is echt te lang het is echt niet voor 22.00 uur besteld de volgende dag binnen. Dus daar moet echt wat verbeterd worden
Pluspunten
Gelijk een e-mail, toen bleek dat het bestelde artikel niet op voorraad was. Na afgesproken tijd artikel in huis. Prima, goed geregeld.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.