Pluspunten
Doen wat ze beloven. Informatie over de aangeboden producten via de website is zeer uitgebreid zodat je vrij grote zekerheid kunt krijgen dat je het juiste artikel bestelt.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Prima website, duidelijk om gewenst onderdeel te vinden, levertijd zoals afgesproken, afgehaald in dichtstbijzijnde winkel. Prima service, zeer tevreden.
Verbeterpunten-
melding dat bestelling was aangekomen op afhaalpunt was er niet dus zelf moeten bellen
VerbeterpuntenHeel goed
geen idee
Pluspunten
de keuze wel laten afleveren of zelf ophalen is prima. Kan het redelijk dichtbij ophalen.
Verbeterpuntenvoor het product wat ik tot nu toe heb besteld heb ik geen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede service en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenPuntje voor wat de website betreft: voor mij was het niet duidelijk dat ik verder in de site moest kijken om te zien dat het onderdeel dat ik besteld had uit twee delen bestaat. Dat betekende dat, na ophalen onderdeel, bij thuiskomst erachter kwam dat ik nog een keer een onderdeel moest bestellen. Daarbij was het niet duidelijk of beide onderdelen bij elkaar pasten omdat het merk verschilde. Dus bellen naar uw bedrijf en mail sturen met foto's. Uiteindelijk wel goed opgelost.
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Website overzichtelijk, goed opgezet. Prijzen zijn dik in orde en levering is prima. Niets op aan te merken. Het veld hiernaast (veld verbeterpunten) blijft daarom leeg.
Pluspunten
Zowel een fysieke winkel als internet winkel dus vind ik dit erg prettig met name als je rustig over iets wil nadenken. En vervolgens online bekijken of het de juiste product is en vanuit je stoel bestellen.
Pluspunten
Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd.
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
Goed advies en snelle levering
Pluspunten
Gewoon goed en snel geleverd, een echt aanrader !
Pluspunten
Uitermate goede informatie en bijzondersnel
Pluspunten
Heel veel onderdelen te koop. Zeer snelle levering
Pluspunten
Top service!
VerbeterpuntenEerste keer bestelling gedaan dus geen punten in dit vak, maar verwacht er ook niks in te hoeven vullen
Pluspunten
Het door os bestelde artikel was zo te vinden en is razendsnel afgeleverd door Europart
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.