Pluspunten
duidelijke website, snelheid levering, 'no ifs, ands, or buts' bij afhandeling van reële klacht.
Pluspunten
Zeer veel kennis van welke onderdelen voor welk apparaat, snelle levering.
Pluspunten
Verbeterpuntenbetaling, vervelend dat je eerst moet inloggen en wachtwoord moet aanmaken
Pluspunten
Een heel goede ervaring
Pluspunten
Snelle offerte Snelle levering
VerbeterpuntenIets meer aandacht voor detail. In eerste instantie verkeerd artikel aangeboden. Layout offerte: de opmerkingen in de offerte vallen niet zo goed op.
De "klantvriendelijke uitstraling"van de verkoper in het filiaal waar ik het bestelde product heb afgehaald is zeker voor verbetering vatbaar.
Pluspunten
snelle offerte, snelle levering
Pluspunten
Net zo eenvoudig als kopen in de vakhandel, maar dan vanuit je luie zetel en met levering aan huis! Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Groot assortiment, de mogelijkheid om het product af te halen in een lokale winkel (duurt wel iets langer), duidelijke communicatie.
Pluspunten
Pluspunten
Prima site! Goed de onderdele terug te vinden
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke communicatie
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Ik ben erg blij met m'n bestelling.
Pluspunten
Snelle service, betrouwbaar en top kwaliteit
VerbeterpuntenTip: Een afhaalpunt in Tilburg vestigen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vriendelijke eigenaar die mij informeerde over hoe het bedrijf werkt. Is bezig met verbouwen en het herinrichten. Dat vind ik positief voor een bedrijf dat al zoveel jaar in Gouda bestaat, maar waaraan ik steeds voorbij liep, omdat ik niet in de gaten had dat het onderdeel van een organisatie is, die ik via internet vond. Ik weet 'm nu te vinden!
Verbeterpuntengeen. ik wens DB 13 veel succes!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.