Pluspunten
Overzichtelijk, helderexomnunicatiie
VerbeterpuntenGeboemde tel.nr klipt niet van vestiging Almelo
Pluspunten
Goeie website: snel om een product terug te vinden. De controle tool die checkt of het onderdeel in je toestel past, geeft veel vertrouwen.
VerbeterpuntenWas iets moeilijker om vanuit het aankoopmandje terug te gaan naar het vorige zoekresultaat. Ik moest nl. een links en rechts onderdeel hebben. Maar mss is het gebrek aan ervaring want wad mijn eerste aankoop.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd. s' avonds 21:30 besteld, volgende dag13:30 binnen!
Pluspunten
Snel en correct !
Geen bericht gekregen dat mijn product gearriveerd is. ipv levertijd 1 dag ben ik na 4 dagen gaan bellen.
Pluspunten
Verkeerd artikel geleverd ondanks bevestiging besteld artikel.
VerbeterpuntenEindcontrole verbeteren.
Pluspunten
Snelheid. Mails duidelijk en betrouwbaar.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
bereikbaarheid en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Zéér snelle levering, binnen 24uur!!! Aangezien ik een naaiatelier heb is een snelle levering een MUST. Na het plaatsen van de bestelling wordt je direct op de hoogte gehouden van gereed maken van bestelling t/m verzending! Onderdeel op en top in orde door juiste verpakking voor verzending.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken aangezien dit mijn eerste bestelling was en die perfect is gelopen!
Pluspunten
snelle levering, betrouwbaar, geen probleem of discussies bij retournering.
VerbeterpuntenVerbetering onderdelenlijst. Doordat ik een Miele W736 met Aqua-stop heb, bleek ik weer een ander 3-weg inlaatventiel te benodigen, eveneens anders dan het hergeleverde onderdeel 0.00.74.06-1. Dit onderdeel heeft drie stuks magneetvertielen allemaal werkend op 220/230 Volt. Indien een W736 is voorzien van een zgv. Aqua-stop, worden de kleppen van voorwas en hoofdwas beide aangestuurd met 110Volt. (orig.partnr. 4035200). Dit onderscheid zou aangegeven moeten kunnen worden bij het opgeven van het typenummer, waarbij aangegeven zou moeten kunnen worden met/zonder Aqua-stop. Van mijn 'oude' inlaatventie de beide 110 Volt magneetspoelen overgezet. Slechts mijn oude 220/230 magneetspoel bleek defect. Ook te overwegen losse magneetspoelen in uw assortiment op te nemen. Eerst uitgegaan van orig.partnr. 1678013, later bleek slechts geschikt voor W736 zonder Aqua-stop.
Pluspunten
Pluspunten
Dit bedrijf komt afspraken direct na. Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. jan W
Pluspunten
supersnel en strakke levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntenhet onder deel bleek duurder te zijn dan bij de dealer
Pluspunten
Super uitleg gehad over welke onderdelen ik moest bestellen met een tekening erbij en uiteindelijk mijn droger weer aan de praat gekregen met alleen de vervanging van de thermostaat
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van het onderdeel, met prima foto's. 1e keer dat wij iets bij u hebben besteld super geregeld. Onderdeel in vaatwasser geplaatst en dure monteur niet nodiģ ģehad. Top.
VerbeterpuntenPostNL kwam buiten opgegeven track & trace tijd hierdoor waren we net niet thuis, ook werd pakketje niet bij de buren afgegeven. De volgende dag werd pakketje alsnog afgeleverd. Uiteraard ligt dit niet aan Europart.
Pluspunten
Duidelijke en makkelijke web side.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.